Mera stafflikort

Jag gillar stafflikortvikningen och använder den ganska ofta. Så också när min pappa fyllde år.


Som vanligt var jag lite sent ute och bestämde mig för att hålla kortet hyfsat enkelt för att det skulle gå fort att göra. Vek kortbasen (6×12 tum) och bigade på 3″ och 6″ eftersom det skulle bli ett stafflikort. Själva framsidan är 6×6 tum och även den gjord av vanligt cardstock. Jag skar till en cirkel med Martha Stewarts cirkelskärare. Den är väldigt praktisk om man vill ha cirklar i många olika storlekar! En rektangel på och sedan en namnskylt fastsatt med söta knappbrads (fanns i min låda här hemma). Skar till en liten pappersbit och skrev GRATTIS på. Alla kanter är skrapade med edge-scrapern och de mönstrade papprena är dessutom inkade med Black Soot distress. Några av mina favoritblommor fick också vara med. Det såg lite tomt ut, så jag körde ett varv med Sew Easy raksöm och sydde runt med den härliga tråden som hör till. En mycket praktisk och rolig leksak som gör det där lilla extra. 🙂


För att få kortet att stå kvar i uppställt läge gjorde jag en kant med Tonic Border System. Jag använde den enklaste kanten och de söta fjärilarna. Man kan variera sina kanter otroligt mycket med bara några få stansar. 3D-kuddar under för att få höjd, lite stickles för glittereffekt på kanterna och några blommor till och så var kortet klart.

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *