Två altrade laptops och info om nya Silhouette Cameo

Jag har länge viljat prova att skära ut i vinyl med min Silhouette SD. Jag har ett projekt som jag vill göra men behövde träna lite innan jag vågade mig på det så jag bestämde mig för att piffa upp min laptop. Visst är det tråkigt att alla teknikprylar ska vara så neutrala? Jag gillar när mina saker har lite karaktär så jag valde att använda rosa och grön vinyl till min laptop. Så här blev resultatet. Tyvärr är inte bilden den bästa eftersom det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Inte de bästa förhållande att försöka fota en reflekterande yta i dålig belysning.

IMG_5756

Designerna laddade jag hem från den inbygda shopen i Silhouette studio som följer med maskinen. Texten är från Echo Park och grenen med fågelholken heter Dear Lizzy Tree Branch. Tänk på att när du skär väldigt detaljerade motiv så kan du behöva ställa ned hastigheten några snäpp så att det blir snyggt.

Ett tips om du vill känna på om du har nog datorkunnande för att kunna använda Sillhouetten (det har du, det är enkelt!) innan du köper den är att ladda hem programmet från nätet. Det är gratis och du hittar det här. Så kan du känna på programmet redan innan du har maskinen.

Nu i november kommer Silhouette med en ny maskin som heter Silhouette Cameo. Den största skillnaden är att den skär upp till 12” brett istället för 9” som Silhouette SD gör. Den har en del andra smarta funktioner som Sillhouetten saknar och är ni nyfiken på den så kommer det att finnas ett demo-ex på CiLi in Paper så att ni kan titta lite på den så fort den släpps. Jag har tittat på en demonstration och den verkar faktiskt väldigt fiffig. För den som scrappar LOs eller vill skära ut störe grejor kommer den att vara perfekt! Sen ville Cicci också att jag skulle hälsa att det kommer att dyka upp mer tillbehör till Silhouetten i webshopen, det har kommit ett stort spännande paket med grejor som hon inte hunnit lägga in än. Dessutom så tar hon gärna hem de tillbehör ni vill ha om ni kontaktar henne. Jag har ställt in siktet på flocked vinyl, fatta vad snyggt att använda på kort!

Nu skrev jag ju att jag skulle visa två altrade laptops. Faktum är att det inte var min egen idé att piffa till laptopen. Mina barn var faktiskt steget före. Förra vintern bestämde sig mina busungar för att deras laptop inte var nog fräsig… Detta blev resultatet…

laptop

Erkänn att min blev snyggare? Silhouette SD – Färgkritor: 1-0.

Ha det så gott till nästa torsdag. Samma tid, samma kanal 😉

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *