Tackkort med Hero Arts-stämplar

Jag har använt fina Hero Arts-stämplar för att göra ett tackkort. Blommorna hittar du i setet Layered Flowers och texten kommer från Find Joy. Bakgrunden är stämplad med en stooooor bakgrundsstämpel som heter Woodgrain. Bakgrundsstämpeln är infärgad med distressfärg (Frayed burlap) på kraftfärgad cardstock. Blommorna och bladen är målade med Tombows på akvarellpapper. Sedan är de och texten är fästa i lager med hjälp av 3D-kuddar i olika tjocklekar. Sen behövdes det lite av Reprints fina bling-stenar så var kortet färdigt.

IMG_5773

Jag vill bara tipsa om att jag såg i shoppen att Rangers limited edition distressdynor i vackra höstfärger verkar finnas i lager. Har ni inte fått tag i några så passa på för när de är slut så är de slut. De kanske kommer tillbaks nästa höst men vill ni vara säkra på att få tag i dem så handla nu.

Visst ses vi på Göteborgsmässan i helg? Jag kommer att jobba på lördag så kom gärna fram och säg hej så blir jag glad! Denna gång ska jag försöka ta med mig en namnskylt också.

Sen vill jag också gärna berätta lite om min färgläggningskurs den 20 november. Detta är en prova-på kurs för dig som är nyfiken på olika färgläggningstekniker. Vi kommer att prova på Tombows och Distresser och fika och ha mysigt. Det är jättebra att passa på om du funderar på vilken teknik som passar dig bäst och vill prova innan du köper på dig massa produkter som du sen inte använder. Självklart ska du också vara med!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tackkort med Hero Arts-stämplar

  1. Pandora skriver:

    Härligt kort!
    Och du, namnskyltar har jag ordnat så det blir enhetligt 🙂

  2. karin skriver:

    Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *