Mitt Sommarprojekt är klart -ordning och reda

Denna sommaren har jag tröttnat på att jag är fortfarande inte har gjort mina Färg-Tags utan lever med att varje gång jag vill se vilken färg en Distress Oxide dyna har så duttar jag lite på ett vitt kopieringspapper och får vänta en stund innan det har torkat och sen kan jag bestämma mig för vilken färg jag vill ha.. Nu är det slut på detta.

Så här har mina Färg-kartor sett ut på ett vitt vanligt A4 papper och visst det funkar men kanske ändå inte..

Här ser ni alla mina Tags som jag förberett och mina Distress Oxide dynor, en ring för att inte tappa bort alla och en stämpel i form av en stor Punkt.

Här ser ni min stora Punkt stämplad med Distress Oxide och nu är det bara torka som gäller.

Här ser ni hur jag har stämplat en rektangulär stämpel i varje färg och här sprayat vatten på den för att få den att Oxidera och på baksidan har jag stämpla med samma färg för att se hur det blir om jag vill stämpla med en textstämpel och Distress Oxide. För att hålla isär dem har jag ju också skrivit vilken stämpeldyna jag har använt.

När jag ändå var i farten ville jag ju även hålla isär mina Tim Holtz Distress Blending Brushes,  dessa vill jag bara ha i färgfamilj och detta är snott rakt av från Tim Holtz ett inlägg hur han har gjort och så klart jag ville göra lika. Varför hitta på något eget när någon redan har visat hur bra det blir. Röd, Blå, Gul, Grön, Violett, Brun och Orange är min Färgfamilj.

Det gäller att sätta någon typ av tejp runt den lilla ”knölen” som sticker ut från borsten och sedan bara måla på med Sharpie pennorna. Jag tackar min snälla Bloggkollega Jessica Berggren för att jag fick låna hennes Sharpie för att göra mina Blending Brushes uppmärkta på bästa sätt.

Här ser ni det färdiga resultatet med mina färgmärkta Distress Brushes så nöjd nu behöver jag inte chansa när jag skall ha en borste så himla skönt och visst ser det snyggt ut i lådan också.

Material:
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
Tim Holtz Distress Retractable Blending Brush 2/Pkg
Tim Holtz/Ranger Mini Distress Ink Storage Tin
Distress Oxide Inkpad
Dylusions Clear Stamps 4X6 – Whatever
Sharpie
Chrome Book Ring 1.5´

 

Okej en bit på vägen med min organisering av alla mina Stämpeldynor..några kvar har jag ju men det blir ju en ny sommar 2020.

Ha en riktigt härlig måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *