GEL Plate

Har gjort en bakgrund med hjälp av min GEL Plate. Jag la GEL plattan på mitt glasunderlägg och där ligger den still. Sedan på med några färger i blått och grönt som jag rullade ut med en brayer. Stansade ut en 1″ måne och la den på färgen. Tog sedan upp färgerna på mitt papper och blåste torrt. Tog sedan lite vitt på plattan och tog upp de små vita klickarna. Till husen har jag använt en mask från Altenew och svart distress oxide, först husen längst bak och sedan de främre husen Fåglarna ritade jag med en tunn svart penna. Tills slut strök jag över lite Tim Holtz Distress Micro Glaze över hela bilden jag tycker att färgerna framträder med då.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Dylusions Mixed Media Cardstock 10/Pkg – 8.5X11
Ranger Gel Plate 9X11
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Marine
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Sky
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Turquoise
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lime
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White
EK Success Medium Punch Circle, 1 inch
Altenew Stencil 6X6 – City Scene
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Black Soot
Tim Holtz Distress Micro Glaze 30 ml
Ranger Gel Plate Brayer – Medium
Tonic Studios A3 Glass Cutting Mat

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *