Bröllopskort med Echo Parks Wedding Day

Denna veckan har jag gjort två Bröllopskort för visst gifter man sig åter om så alltid ett aktuellt Tema. Som tur är så har ju dessutom Echo Park kommit med en helt ny Bröllopsserie med det lämpliga namnet Wedding Day.

Här ser ni vad jag har förberett för papper och  dekorationer för att göra mina Bröllopskort, jag tycker att det är härliga lite matta färger som passar bra året om. Om man vill ha helt färgkordinerade cardstock finns det även ett matchande 12×12 kit för detta.

Här ser ni en närbild på detaljerna på mitt kort, några Die-Cuts, lite skitiga chalkade kanter och mina egen gjorda Dots gjorda med Tonic Studios Nuvo Drops.

Här ser ni hur jag gjort lite olika storlekar på Dots och i två olika färger. Jag har ett helt vanligt Acetat som jag hade kvar får ett tidigare tillfälle som jag låtit stelna tills dagen därefter för att sedan lossna från Acetatet för att sätta på mitt färdiga kort. Snyggt och enkelt.

Det färdiga Bröllopskortet bokstäverna kommer från Tonics alfabet och kanterna har jag chalkat med Versa Colors Pinecone.

Här ser ni en närbild på detaljerna på mitt andra Bröllopskort med samma underbara Wedding Day som mönsterpapper men till ett nytt Brudpar förstås 😉 .

Ett riktigt härligt Hjärtligt kort till det nygifta paret Hampus och Frida och även här detaljer med egen gjorda Dots.

 

Material:

Echo Park Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Wedding Day
Echo Park Double-Sided Solid Cardstock 12X12 6/Pkg – Wedding Day
Echo Park Wedding Day Cardstock Die-Cuts 33/Pkg – Icons
Pink Paislee Thickers Stickers 5.5X11 – Happy Life Alpha
VersaColor Pigment Inkpad 1´ Cube pinecone
Tonic Studios Essentials Simple Type Dies – Windsor Upper Case 1688E
Tonic Studios Essentials Simple Type Dies – Windsor Lower Case 1687E
Kaisercraft Embossing Folder 4X6 – Tiny Hearts
Lawn Fawn Custom Craft Die – Hearts
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Ivory
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Gloss White 651n
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Bubblegum Blush 672n

 

Det var allt från mig så här i slutet av september, när nu kvällarna blir mörkare och kanske får du mer tid att sitta inne och Scrappa.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *