Grattis kort

Hej! Idag har jag plockat fram mina Distress Ink stämpeldynor och mina InkyWings stämplar. Jag använder regnbågsfärger, rött, orange, gul, grön, blå och lila och stämplade Grattis med hjälp av min Misti.
bild1
Stämplade sedan bemärkelsedagen  som finns på samma stämpelset och använde då  alla dynorna igen. Limmade fast den på en kortstomme, ritade en ram med en svart penna och duttade på lite Nuvo Chrystal Drops. Det var allt för denna gången! Ett enkelt men trevligt kort och roligt att göra. Kram <3

bild2

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattiskombinationer

Distress Inkpad

MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *