Tonic studios säger Gopher it!

När jag fick syn på stämpelsetet från Tonic Studios med jordekorrarna blev jag genast förälskad – visst är han söt! Setet innehåller flera olika stämplar som man kan kombinera i all oändlighet :-).
Dock måste jag erkänna att det tog ett tag innan jag förstod det underfundiga med texten ”Gopher it” – förstår ni?
*tips* Läs texten högt för dig själv 😉

Jag ville skapa en hel scen med flera av stämplarna och har maskat dem på akvarellpapper. Färgläggningen har jag gjort med Primas akvarellfärger och när jag hade färglagt färdigt kunde jag ”sy ihop” hela scenen genom att dra några svarta streck med svart penna som kompletterande horisontlinjer. Hjälmen, hackan och morötterna är stämplade separat, urklippta och pålimmade, hjälmen sitter på 3d-kuddar.

Samtidigt som jag byggde scenen med stämplar på akvarellpapperet stämplade jag ytterligare en gång på ett vanligt skräppapper. Detta skräppapper kunde jag sedan använda som mask genom att klippa rent längs kanten mot himlen. Masken la jag över scenen och sedan kunde jag göra himlen utan risk för att färga in mina jordekorrar och jordhögarna de skapat :-). Himlen är infärgad med distressoxider.

Den sista touchen fick bli lite glaze på hjälmen samt på CONGRATS.  Jag satte en bit mönsterpapper från Lawn Fawn och ytterligare en jordekorre att bevaka insidan av kortet ;-).

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Tonic Studios Adorables Stamp Set – Go For It Gopher 2576EUS
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock
Lawn Fawn Single-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Spiffy Speckles

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – The Classics
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Tropicals
Tonic Studios Nuvo Crystal Glaze 50ml

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *