Julkort med hÄnglar & Wings

Jag jobbar på med julkortsproduktionen och gör därför några kort med samma upplägg men ändå med lite variation. Då går det lite snabbare men blir  inte tråkigt.Tomten har jag färglagt och klippt ut, för egentligen sitter det en ”skrivruta” tillsammans med tomten men den valde jag bort idag. Jag gjorde en liten kant åt tomten att sitta på. Bakgrunden har jag gjort genom att färga in med Distress Oxide, i den fantastiskt användbara och härliga färgen Iced Spruced, en av mina favoritfärger faktiskt! Jag har först färgat in bakgrunden och därefter har jag lagt en stencil ovanpå och färgat in med samma färg. Som ni ser har jag använt två olika stenciler. Älskar #-stämpeln! 🙂Det var allt från mig idag på Luciadagen.
I helgen ska jag satsa på att göra klart mina julkort – är ni färdiga?

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Lussekatt  
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Julens Magi  
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Gingham   
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Shifter Snowflake  

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock
Crafters Companion Centura Pearl A4 50/Pkg – Hint of Silver

Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Iced Spruce  
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Memento Ink Pad – Tuxedo Black

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *