God Jul med Graphic 45-Joy to the World

Detta blir årets sista julkort för mig i alla fall och kanske är det någon som fortfarande håller på att knåpa på något juligt att ha med sig imorgon på Julafton. Det är alltid lika roligt att få något som nån har gjort själv tycker jag 🙂 .

Här ser ni mina fina stämplar, dies och mönsterpapper som jag tagit fram för att göra mina julkort.

Så fort jag fick se det här fina julpappren med alla änglarna visste jag att det här skulle bli mina julkort för i år.  Här har jag stämplat en passande jultext från hÄnglar&Wings och den fina järneken i guld från Sizzix.

Från samma serie finns det små Julklappsetiketter och fyra riktigt speciella vänner kommer att få det här fina etiketterna på sina julklappar. Bakgrunden är det mörka Craftfärgade cardstocken från Bazzill.

Här ser ni en närbild på en av mina juletiketter. Bakgrunden har jag kört genom en embossingfolder från Crafters Companion och sedan svept över med wax för att få den embossade bakgrunden att framträda.

På mitt sista julkort har jag klippt runt min Ängel så den blir som en cut-out, bakgrunden är embossat i Centura Pearl. Järneken är gjort med Tim Holtz Metallic Paper Pad.

 

Material:
Graphic 45 Collection Pack 12X12 – Joy To The World
hÄnglar & Wings Clear Stamps – God Jul
Bazzill Classic Cardstock 12X12 25/Pkg – Dark Kraft
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Old Silver
Sara Davies Enchanted Christmas 3D Embossing Folder – Sparkling Snowfall
Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8 36/Pkg – Confections
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Pacific
Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Holly 19-07

Det här är mitt sätt att önska er Alla en Riktigt God Jul.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *