Happy New Year 2020

Idag kommer mitt sista bidrag för 2020 och det blev mycket glitter som spår efter min tillverkning ni kommer att förstå varför..

För detta projekt har jag tagit fram mina Mixed Media Produkter som jag har hemma och lite rester från när jag var på Katjas Kurs för några veckor sedan. Känns läskigt att inte ha Katja som säger hur man skall göra och ger tips och idéer. Ett tips som Katja gav var att använda gamla överblivna Alfabet, dessa kan man ju göra i vilka färger man vill med tex akrylfärg. Som tur var så hittade jag ett gammalt alfabet som fick bli en del av mitt Nyårs Projekt.

Bakgrunden är två överblivna hårdare kartong som jag fått med någon gång när jag beställt foton. Jag började med att täcka dem med Heavy Gesso och när det torkat la jag den tunna duken lite veckad och limmade fast den för att få lite mönster i min bakgrund.

Här ser ni mina stjärnor som jag gjort med Stencilen och Modeling Paste och sedan har jag tagit det superfina Metallic Akrylfärgerna och sprayat med vatten innan jag penslat på färgen. Detta är mitt första lager jag valde att lägga ett lager till innan jag var nöjd och sedan mattade jag färgen med att torrborsta över lätt lätt med vit Gesso.

New Year har jag stämplat med Heidi Swapps nya stämpel set Honey&Spice Alpha med Hero Arts Dye Ink, bakgrunden här är wellpapp som jag först lagt ett lager gesso över och sedan även lagt lite av den rosa metallic färgen, samma som mina siffror fick som färg och lite silverglitter förstås 😉 . Tyvärr syns det inte så bra på bilderna, men det syns på min arbetsyta 🙂 . Det kommer säkert att vara glitter kvar i flera veckor nu..

Detta är mitt färdiga 2020 Projekt, med ett glas Champange förstås som jag täckt med Glasglitter och ännu mer av silver och glitter på min bakgrund. Det svarta är Gesso som jag blandat ut med vatten och sedan skvätt lite med penseln.

 

Material:
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste Tube 59ml – Opaque Matte
Prima Finnabair Art Basics 3D Gloss Gel Tube 59ml- Transparent
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Stars
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Sweet Rose
Tim Holtz Distress Collage Medium – Matte
Sizzix Accessory Glitter 3PK – White Gold Silver
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Metallique Ice Queen
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Metallique Frozen Berries
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – White
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – Black
Heidi Swapp Clear Stamps – Honey & Spice Alpha
Hero Hues Dye Ink Pad – India Ink Black
Stampendous Frantage Encrusted Jewel kit – Silver

 

Jag vill passa på att önska er alla ett Riktigt Gott nytt 2020 och hoppas att ni får en härlig Nyårsafton imorgon.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *