Bakgrunds dies!

IMG_3319

Håll i hatten! Nu har redan halva mars passerat! Jag har tyvärr inte många bakgrunds dies, men nu har jag handlat på mig 2 stycken! Det är nog så många som jag ägde innan detta köpet. Dessa dies är från Tim Holtz och jag tyckte de var väldigt prisvärda, 161:-/st.

IMG_3311

Jag har gjort två enkla kort. Jag tog lite olika oxider och skapade bakgrunderna med dom. En i blåa toner och en i röd/orange. Sedan sprayade jag på lite vatten för att få oxiderna att reagera.

IMG_3312

Jag gjorde sedan 2 varianter. Det papper som jag färgat blått drog jag min bakgrunds dies på och sedan fäste jag det på en vit kortbas. På den andra tog jag bakgrunds diesen på ett vitt papper och fäste först det färgade pappret på den vita kortbasen och sedan satte jag den vita bakgrunds dies pappret ovanpå det färgade pappret. Jag tror ni ser bättre på bilderna än att läsa min förklaring 🙂

IMG_3316

Jag avslutade med att sätta dit en mening från stämpel setet Snorkigt 2. Älskar dom alla!

Hoppas att ni har en härlig helg framför er!

Material
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Bouquet 20-01
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Doodle Art 20-01
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad (Ni ser på bilden vilka färger jag använt)
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #2

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *