you live, you learn, you upgrade

Jag har börjat gilla att jobba med glada färger, jag som varit väldigt mycket brun och naturfärgad förut. Har det med läget i världen att göra tro, vi behöver lite nog lite färg nu. Här har jag gjort ett uppslag i en insert book. Först målade jag olika fält med gult, orange, rött, blått och turkost över hela uppslaget, jag har använt Dina Wakley`s akrylfärger älskar att dom är i en mjuk flaska. När detta hade torkat målade jag över hela sidan med svart, la på stjärnstencilen och torkade av med hushållspapper så att stjärnorna kom fram i olika färger. Tog bort stencilen och nu torkade jag lite försiktigt på stjärnorna med en lite fuktad trasa.

Stämplade de tre damerna på mixed media papper målade med 3 av färgerna som jag hade i botten och utan lite svart akrylfärg över sig så blev de ju mycket klarare färger.  Klistrade fast dom med Tonic Studios Adhesive, det är ett superbra lim.  Texten är Dylusions Stickers, samma texter finns också med vit bakgrund och svart text. Ritade runt stjärnorna och texten med en Posca penna.

Material:
Dyan Reaveleys Dylusions Dyalog Insert Book – Handwriting Lines #2
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Tangerine
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ocean
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lemon
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Evergreen
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ruby
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Black
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Penny Metallic
Dylusions Stencil 9X12 – Star Struck
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Contour Figures
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black
Posca PC-5M – White
Dylusions Mixed Media Cardstock 10/Pkg – 8.5X11
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N

Ha det gott och var rädda om varandra så hoppas jag på återseende nästa vecka

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på you live, you learn, you upgrade

 1. Inga skriver:

  Har börjat bli ”nyfiken” på ArtJournal,en fråga , har du målat med olika färger först och sedan målat över med svart? och sedan stencilen med stjärnorna, eller har jag fattat helt fel.
  Jag gillade verkligen detta uppslag så jag skulle vilja göra liknande.

  • mimbirgitta skriver:

   Hej Inga och så kul att du gillade mitt uppslag.
   Du har fattat helt rätt. Först olika färger som fick torka, sedan den svarta och på med stencilen, torka rent innan den svarta färgen har torkat.
   Lycka till och ha roligt, Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *