Kort med rangers och hÄnglar & Wings

När jag var i butiken senast så hittade jag en burk med stickles glitter gel från rangers. Älskart! Den  innehåller guldstjärnor och små turkosblåa prickar. Så effektfullt och enkelt att arbeta med.

Jag köpte även Stämplar från hänglar& Wings. Köpte settet för texten ”Glad sommar” till alla härliga lärare för barnen nu inför sommaren. Men det fanns så många andra bra texter med också. Du är bäst t.ex. som jag använde på det här kortet till ungdomarna på avslutningsdagen.

Kortet gjorde jag med lite överbliven färg från när jag provade min nya Speckled egg distress oxide blandat med salty ocean, broken china och några andra distress oxide färger.  Skar sedan ut den överblivna färgen med  med en ramdie från Lawn fawn, stämplade på ”Du är bäst” och sist så la jag på stickles med en spatel.  Enkelt men härlig effekt.

duärbäst_tolwers

Material
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Babylycka
Ranger Stickles Glitter Gel – Nebula
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Hickory Smoke
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched 4 Bar Rectangles
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas

Hoppas ni får en härlig lördag

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *