Hello Concord & 9th

Huvudstämpeln till dagens kort är Vintage flower från Concord & 9th. En stämpel jag köpte för ett bra tag sedan men den har blivit liggande utan att jag använt den så nu var det hög tid :-).Jag stämplade blomman på akvarellpapper och har färglagt med akvareller från Prima marketing. Därefter klippte jag ut den för hand. Det finns dock en matchande die, förstås, och det är ju alltid smidigt. Det tog en stund att klippa ut blomman för hand men jag såg det som meditation ;-).Bakgrunden är också gjord med en stämpel från Concord & 9th. Det är Brushed Stripe Background som är lite ”snyggt oregelbunden”. Jag använde Distressoxider, Moved Lawn samt Twisted Citron, att färga in stämpeln med. Sen förstärkte jag det oregelbundna på stämpeln genom att spraya lite vatten på stämpeln innan jag stämplade. En annan anledning till att jag sprayade vatten var för att de två färgerna skulle blanda sig bättre där de möttes.Jag monterade med en liten ram, från Lawn Fawn, för jag tyckte det band ihop kortet och stämplade till sist dit texten som ingår i stämpelsetet Majestic Butterfly från Crafters Companion.

Det var vad jag hade att bjuda på denna veckan och jag önskar er en mysig scraphelg för det verkar vara vad vädret har att bjuda på :-).

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:   

Concord & 9th Clear Stamps 4X4 – Vintage Flower   
Concord & 9th Dies – Vintage Flower   
Concord & 9th Clear Stamps 6X6 – Brushed Stripe Background
Crafters Companion Clear Stamp – Majestic Butterfly   
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames   

Bazzill Cardstock
Crafters Companion Watercolour Card Pack   
Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – The Classics
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Tropicals

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *