Jul i Juli med hÄnglar & Wings

För några veckor sedan har CiLi in Papers en utmaning på Instagram att man skulle göra något med en Distressruta. Oj det var länge sedan och jag hade glömt hur kul jag tyckte det var att göra dessa. För er som aldrig gjort några häng med här så visar jag er mina rutor med Jul Tema.

Här ser ni mina stämplar, Distress Dynor, Mini Blending Tool och helt vanliga Post-It lappar som jag har dragit bort kanten på så att det blir lite vågigt. Tänk på att ha tillräckligt mycket av klistret kvar på Post-It lappen så att det fäster fint på det vita Cardstocket under min ruta.

Här ser ni min färdiga ruta och som ni ser har jag försökt att hålla ner alla alla kanterna och lagt ett  så jämt lager som möjligt. Självklart går det ju att göra en gradering så att du får mer färg i nederkant på rutan och mindre där uppe det väljer du ju själv.

I min Distressruta har jag stämplat det fina Granarna från hÄnglar&Wings och några snöflingor.

Här ser ni det först av mina Jul i Juli kort för visst är Juli en helt underbart tid på året <3 .

Mitt andra kort är gjort med samma stämpelset men med blå distressruta.

Det färdiga blåa kortet stämplat med Hero Arts Intense Black och texten kommer också från det stämpelsetet med Granar.

Material:
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Granar
Hero Arts Dye Ink Pad – Intense Black
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Festive Berries
Tim Holtz Distress Ink Pad – Chipped Sapphire
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Black

Okej nu tror jag att jag väntar med att göra fler Julkort i alla fall tills semestern är över..nu vill jag njuta av både Juli och Augusti innan jag tänker på Jul igen.. men Temat är ju Jul i Juli.

Ha en riktigt skön måndag mitt i Juli och semester för många.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jul i Juli med hÄnglar & Wings

  1. Camilla skriver:

    Så jätteläckra kort! Verkligen en toppenidé inför årets tillverkning… Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *