Happy Birthday Boy – Simple Stories Birthday Blast

Hej alla härliga pyssliga vänner!

Idag har jag, Anna, en härligt glad födelsedags-layout att bjuda på. Jag har lekt loss med den läckra Birthday Blast kollektionen från Simple Stories, ett par color mist’s från Dylusions och Tonic Studios samt några duttar med Nuvo Crystal Drops i gult också den från Tonic Studios.

Nä men nu är det nog snackat! Nu kör vi! Hoppas ni gillar det 🙂


Bakgrunden i grönt och turkost har jag stöpplat med hjälp av en tunnare plastpåse, typ fruktpåse, som jag sprayat color mist på. Jag formar liksom en liten grop i min ihopskrynklade påse där jag sedan sprayar i vald mängd mist sedan stöpplar jag och fyller på med ny mist tills jag känner mig nöjd. Sedan låter jag det torka eller påskyndar det hela med en sån typ embossing fön. Pappret kan ibland bli lite ”vågigt” av att man blött ner lite men det brukar rätta till sig. Har man en sån Minc-maskin eller en laminering-maskin kan man köra den torra bakgrunden, innan du dekorerat eller satt dit foton, genom den så blir den plattare. Eller så lägger du den färdiga layouten i tryck under en tung bok eller liknande om det ”vågiga” stör 🙂

Material:

Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 24/Pkg – Birthday Blast
Simple Stories Journal Bits & Pieces Die-Cuts 56/Pkg – Birthday Blast
Simple Stories Foam Stickers 70/Pkg – Birthday Blast
Tonic Studios Nuvo Mica Mist – Fresh Pear 574N
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Calypso Teal
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Dandelion Yellow 673N
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Sizzix Heat Tool Dual Speed
Heidi Swapp Minc Foil Transfer Machine

Kram Anna

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *