Kort med Vicki Boutin

Planen var att vara på ett stort event i Canada tillsammans med DT kollegan Karin O i maj 2020. Vi skulle då bland annat gå på kurs och träffa Vicki Boutain. Men på grund av pandemin så blev det framflyttat och framflyttat och sedan övergick det i ett on-line event. Det blev med andra ord inget event för oss trots att vi hade sett fram emot detta så länge. Vi får nöja oss med att se dem on-line på deras kurser eller på sociala medier. 

Men jag älskar hur Vicki använder färger och blev förtjust i hennes underbara papper och skapade först en layout som ligger och torkar och därefter två kort som ni kan se här. Enkla men effektfullt med så härliga färger!

IMG_6852IMG_6855IMG_6854IMG_6853IMG_6850

Material
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Planner
Vicki Boutin Vellum Specialty Paper 12X12 – Storyteller
Vicki Boutin Storyteller Double-Sided Cardstock 12X12 – Mariposa
Vicki Boutin Lets Wander Double-Sided Cardstock 12X12 – Hello Adventure
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *