En tag, ett kort och 3 ATC-kort från Live

Så kul att så många tittade på min LIVE-tutorial i söndags för en vecka sedan! Det är så roligt att skapa i ert sällskap <3 !

Jag lovade att visa det jag skapade och efter LIVEen så gjorde jag klar de 3 ATC-korten. Här är alltihop!

Jag är mycket förtjust i min nya die från Sara Davies och även mina nya distress oxider – Kitch flamingo! hur kan man motstå detta namn? – och Dylusions collage sheets och washi tape. Circle Trellis Die är väldigt användbar både som hel utstansad och som mindre bitar i lager på lager. Jag spår att jag kommer att ha mycket roligt med dessa nya leksaker.

Om du vill kolla på min LIVe igen så hittar du den —> HÄR <—

Vad vill du se på min nästa LIVE?

Material:
Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 2.
Dylusions Washi Tape – Set 2.
Sara Davies Black & Gold Metal Die – Circle Trellis.
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black &…
hÄnglar & Wings Clear Stamps – ATC.
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Backgrounds
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Kitsch Flamingo.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Picked Raspberry.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk.
Dina Wakley Media White Tags – 8 & 10.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.  
Ranger Multi Medium 113ml – Matte.
 

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk  #Dylusions #DinaWakley #DinaWakleyMedia #TimHoltz #Gelprinting #Gelliprinting #Gelplate #Card #Tag #ATC #ArtistTradingCard #ArtistTradingCards

Det här inlägget postades i Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *