Porträtt – Tim Holtz

Hej. När jag såg den nya embossing foldern (3D) Floral Frame (embossar och stansar ut samtidigt) och Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – The Park fick jag en tanke på en fotovägg. Sagt och gjort, det fick det bli. Stansade/embossade två ramar i svart kardstock samt två i vitt för att få bakgrunden i ramarna. Strök lite vax på ramarna, White Gold och även på den vita bakgrunden för att få lite ”äldre känsla”. Stansade ut överdelen på mannen och kvinnan i svart kardstock och limmade fast dem på den vita bakgrunden och satte fast ramen runt ”fotot”. 3D kuddar bakom porträtten.
Bakgrunden på kortet har jag gjort tidigare med Gel platta, akrylfärg och stencil. Har en liten samling som jag gjort tidigare. För har man tagit fram Gel plattan och akrylfärger så kan man inte sluta utan gör en del som får hamna i ”bakgrunds arkivet” som är bra att ha. 🙂

Material:
Crafters Companion White Stamping Card
Bazzill Cardstock – Orange Peel Black (tyvärr verkar den utgått) men finns flera andra svarta
Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Floral Frame
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – The Park
Prima Finnabair Wax Paste Metallique 20ml – White Gold
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Ranger Gel Plate Assortment
Dina Wakley Akrylfärg
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Giant Flourish
Ranger Gel Plate Brayer – Medium
Sizzix Big Shot – White & Gray

Pyssla lugnt i vinter Sverige

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *