Mindfullness Background Teknik Del 1

Denna veckan var jag bara tvungen att testa en teknik som jag såg Katja min DT-kollega göra på en av hennes Youtube sändningar tidigare i år. Vill ni kolla så finns det här går gärna in och kolla på hur hon gjorde.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210213_224138989.jpg

Här ser ni vad jag har jag lagt fram för att göra min Tag som jag har för avsikt att göra idag. Stämplar, dies, Distress Oxide, Tissue Paper, Collage Medium Matt och en vattenlöslig svart färg som jag hade hemma. Tekniken kräver nämligen att färgen är vattenlöslig för att få effekten man är ute efter.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210213_224156474.jpg

Så här ser min tag ut när jag bara har målat med den svarta vattenlösliga färgen. Först har jag dragit mina svarta sträck med en bit av ett snöre som jag droppat i min flaska. Och fick då detta resultatet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210213_224212563.jpg

Min första Distress Oxide Faded Jeans har jag som vanligt sprayat med vatten och sedan bara vänt min Tag ner för att fånga upp färgen. Det som då händer är att den svarta vattenlösliga färgen börjar blöda och blandar sig med min Distress Oxide. En Cool effekt eller hur.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210213_224236572.jpg

Här ser ni mitt färdig resultat med min tre olika Distress Oxide dynor som jag använt och detta fick bli min bakgrund till min tag. Nu är det bara det svåraste att jag låta det torka, tur att det finns bra fönar som hjälper mig med detta.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210214_123744402.jpg

Här ser ni min färdiga Tag, i bakgrunden har jag klistrat fast Tissue Paper med Collage Medium Matte och även en stencil med lite skrivstil som jag fyllt i med Primas Icing Paste. Textstämplarna kommer från hÄnglar&Wings och äntligen fick jag användning för den där stämpeln med att fortfarande är yngre än dig 😉 .

Material:

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ascoola Vänner

Tim Holtz Distress Collage Medium 59ml

Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Backgrounds

Tim Holtz Distress Sprayer 118ml

Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Winged

Prima Finnabair Art Extravagance Icing Paste 120ml Jar – Frost/Pearl

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Crafters Companion Centura Metallic Card Pack A4 10/Pkg 310gr – Pale Silver

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Faded Jeans

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo

Detta var jättekul att testa att göra och när jag ändå var i farten så gjorde jag några till dessa kommer på bloggen på måndag så gå gärna in och titta på bloggen på måndag för att se del 2.

Ha nu en riktigt härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *