Grattis till hantverkaren

Hej. Idag visar jag ett ”Grattiskort” till en person som brukar fixa och dona. Vad passar inte bättre än hÄnglar & Wings stämpel ”Snickarglädje”. Snickarbyxor på och verktygslåda i handen! Bakgrundspappret i trä är ett gammalt jag hade i mina gömmor men Simple Stories har ett block 6″x8″ (finns även ett 12″x12″) som jag hade tänkt mig att ta men det var slut när jag skulle inhandla det, men nu finns det 🙂 Jag tycker att papper i trädstruktur är så användbart. Passar till det mesta. ”Grattis” diesen finns i mina gömmor.

Insidan: Jag gjorde en ficka för att lägga i några triss-lotter. Skar ut ett papper som var något större än nederdelen på sidan. Bigade sidorna och nederkanten, satte Score Tape på de bigade och vikta kanterna. Men innan jag satte fast ”fickan” i kortet så stansade jag ut en rundning med en punch. Sedan var det bara att sätta fast fickan.
Hoppas att det blev någon liten vinst på någon av lotterna 🙂

Material:
Crafters Companion White Stamping Card
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Color Vibe Woods
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snickarglädje
Spectrum Noir Illustrator
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Insidespepp
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Misti Tool
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
EK Success Large Punch Circle 2,5
Scor-Buddy Eighths Mini Scoring Board 9×7.5 – Imperial
Scor-Tape

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *