Allting har ett slut!

Så kul jag har haft med min stora journal från Dylusions! Den har jag skapat så mycket kul i , många kurser från Dyan via Facebook! Så många timmar av glädje! Men nu är denna journal full med skapande, så jag avsluta med att sätta lite färg på utsidan! Jag har använt mig av stenciler och paint, allt från Dylusions! Och självklart; inspirerad av Dyan!

Jag har avslutat med att doodla med en svart och vit Posca penna och satt på en text!. Se så stor skillnad det gör att doodla.

Nu ser jag framemot att fortsätta i min nya stora journal….ja den är redan påbörjad! Hoppas att ni har en härlig helg och Valborgsmässoafton! Herregud imorgon är det MAJ!

Material

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Paint (välj dina favoriter)

Dylusions Paint Pens 2/Pk ( poscan var slut, denna funkar med)

Otis

Edith

Dylusions Stencil 9X12 – 2inch Quilt

Dylusions Dyalog Stencil – Stencil It

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *