Rutor inspirerade av Dina Wakely – Art Journalsidor av Anna

Hej på er fina ni! Hoppas ni håller er friska och krya på allt sätt.
I dag bjuder jag på ett Art Journaluppslag som är inspirerat av Dina Wakely. Det var på en av hennes Supporters Livesändningar som hon gjorde något liknande.

Du vet väl om att för bara $5 i månaden så har du tillgång till hennes speciella livesändningar hon gör varje vecka för sina supporters. Det finns så fantastiskt mycket matnyttigt att se där. Skulle tro att flera av våra härliga Designers därute har något liknande koncept. Ett sätt för dom att kunna fortsätta, om än i väldigt liten omfattning, utbilda och faktiskt fortsätta att leva på detta härliga dom designar för oss.

Nog babblat! Här kommer mina rutor 🙂

Det första jag gjorde var att prima med vit gesso över hela mitt uppslag då jag ville ha en vitare bakgrund än den mer vaniljvita som är annars i min Art Journal. Sedan tejpade jag ett rutnät med en sån tejp som inte fastnar för mycket i pappret, så kallad Purple Tape. Den finns i två bredder och jag har använt den smalare här.

Efter det har jag gått loss med Dina och Dyan’s akrylfärger och Dinas Gloss Sprayer. Avslutade det hela med att skriva lite som jag behövde ”få ur mig” med sån ”asemic writing” som Dina kallar det. Du kan skriva egentligen vad som helst, eller bara rappakalja, där du överdriver bokstäverna och skriver samman ord så bara du vet vad som står. Det blir en snygg dekoration liksom 🙂

Vill du se hur Dina Wakely gjorde så rekommenderar jag varmt att bli en supporter för att för en liten peng få tillgång till en massa inspiration för hur du använder hennes produkter ”the Dina way” 🙂 Det finns även videoklipp som alla har fri tillgång till, liksom hos oss här på CiLi in Papers Facebooksida, om du hellre föredrar det. Du hittar Dina’s Facebooksida HÄR.

Material:

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dina Wakley Media Gesso 118ml Jar – White
Dina Wakley Akrylfärg
Dylusions Acrylic Paints 29ml
Dina Wakley Gloss Spray
Crafters Companion Fine Tip Glue Applicator (2PC)
Dylusions Paint Pens 2/Pk
iCraft Removable Purple Tape 1.5X15yd Roll

Kraaaam Anna <3

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *