ATC-serie med Spectrum noir Sparkle pens

ATC är förkortning på Artist Trading Card och det är, tycker jag, ett ypperligt sätt att få och dela inspiration med varandra. Det finns enbart två regler när det gäller ATC och den första är storleken som ska vara 2½”x3½”. Den andra regeln är att man aldrig får sälja ett ATC-kort, de byts eller ges bort. Jag samlar mina i plastfickor i en pärm och det är väldigt roligt att bläddra i den. Jag har en del från när jag började med denna hobbyn för ungefär 15 år sedan och det är kul att se vad man gjorde då ;-).

Idag får ni se en serie ATC-kort där jag doodlade ett mönster på ett större papper. När jag var klart så delade jag upp papperet i åtta ATC-kort så den som räknar snabbt förstår att mitt papper var 7″x10″ 🙂 .

Jag har länge haft i huvudet att jag skulle vilja göra en sån här serie med ATC-kort så när temat på en swapp var ”doodling” visste jag exakt vad jag ville göra.
Jag började med att göra ett större mönster och sedan fortsatte jag genom att dela upp i sektioner och göra mindre och olika sorters mönster. Jag använde mig av en svart Posca-penna. När jag var klar med mönstret färglade jag med Sparklepennorna från Spectrum Noir. Det blir riktigt härligt glittrigt med dem!

Om det gick snabbt att göra hela arket? Njae…. DET gjorde det verkligen inte… Det tog bra mycket längre tid än jag hade trott, men det är väldigt avslappnande och mediatativt och jag tycker verkligen du ska prova! Man kan ju använda precis vilka sorts färger man önskar, göra precis vilka mönster man vill och man kan sitta precis var man önskar, det finns inga regler och det går helt enkelt att variera i det oändliga – kan det bli mycket bättre? 😉 

Blir det doodling i helgen? 😉 På återseende! Doodla lugnt!
lenislenis/Lena

Material:

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Crafters Companion Spectrum Noir Sparkle Pens   
Posca Paint Marker Pen PC-1M – Black 24   
We R Memory Keepers Trim & Score Board

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *