Kort .:. You warm my heart .:. Altenew Tartan .:. hÄnglar & Wings Trädgårdssnäckor

Jag hittade de här super-duper-söta stämplarna bland hÄnglar & Wings sortiment och kunde inte motstå dem. Sen har jag övat och övat och även lyckats att färglägga dem. Utklippta fick de pryda mitt kort gjort med kortbas från Tonic Studios. Som bakgrund har jag stämplat upp ett Tartan-mönster med en riktigt kul stämpel från Altenew. Man stämplar med flera olika lager och väljer själv vilken färgkombination man önskar. Bäst är att använda pigmentdynor (provade med distresser men det blev inte alls bra). Tror minsann att jag ska prova det där mönstret i en art journal också och kanske på en layout. Det blir väldigt snyggt!

På baksidan av stämpeln finns instruktioner för hur man ska kombinera de olika stämplarna för att få mönstret på kortet. Det var lite trixigt så jag fick göra en provstämpling först, men redan på andra försöket blev jag nöjd. Och vem kan motstå det skotska Tartan-mönstret?

Material:
Altenew Clear Stamps 6X8 – Tartan.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Trädgårdssnäckor.
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E.
Vicki Boutin Color Study Thickers Stickers 5.5X11 – The Details Phrase. (det lilla hjärtat)
Spectrum Noir Illustrator 36/Pkg – Colour Essentials.
Spectrum Noir Illustrator 1/Pkg – Oak Tree GB9.
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black.
Altenew Dye Inks 4 Mini Cube Set – Golden Sunset.
Altenew Dye Inks 6 Mini Cube Set – Sunflower Field.
Altenew Dye Inks 4 Mini Cube Set – Fall Harvest.
Ranger Archival Ink Pad – Acorn.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #TonicStudiosUK #TonicStudiosUSA #Altenew #hAnglarWings #Card  

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *