Bakgrund med nya Distress Prize Ribbon på två olika sätt

Idag har jag äntligen öppnat min Distress Oxide Prize Ribbon och vilken härlig blå färg det är.

Här ser ni att jag har tagit fram min Wendy Vecchi Stay-tion, jag har roat mig med att ha städat under semestern och plötsligt fyndar man bland sina egna saker 🙂 . Det var tydligen så länge sedan jag använde den så att jag till och med har vänt den åt fel håll.. På denna bakgrunden har jag tänkt färga in hela bakgrunden med Distress Oxide Prize Ribbon och sedan lägga den vita Textur Paste ovan på igenom stencilen.

Här ser ni att jag färgat in hela min bakgrund med Prize Ribbon och som ni ser har jag hittat rätt sida på min Stay-tion, kom väl ihåg att den hade rutmönster… Det starka magneterna är toppen bra för att hålla min stencil på plats jag har även köpt till en stark linjal så jag kan välja vilken som passar mitt projekt bäst.

Här ser ni min bakgrund med den vita Texture Paste och stencilen som jag använt kommer från Tim Holtz.

På dessa bakgrunder har jag färgat in Texture Pasten med Distress Paint Prize Ribbon och sedan på toppen lagt ett lager med Distress Glaze Prize Ribbon. Nu gäller det bara att vänta tills Texture Paste har torkat innan jag värmer på Distress Glazen.

Det här är ett av mina kort som jag gjort med Distress Glazen, texten kommer från hÄnglar&Wings. Det fina änglavingarna är en dies från Sizzix.

Jag har valt att stämpla med Distress Oxide Prize Ribbon och både text och dies kommer från Lawn Fawn.

Här ser ni mitt kort med min bakgrund med Glazen, denna valde jag att bränna på med min embossingfön innan Texture Paste var ritkigt torr då blir det en lite mer krackelerat utseende. Den blåa färgen ni ser är Prize Ribbon i olika former, Paint, Oxide och Glaze.

Material:

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

Wendy Vecchi Make Art Stay-tion 4/Pkg – Magnets

Wendy Vecchi Make Art Perfect Aligning 12inch Ruler

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Matte

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Flourish

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Paint Flip Top 29ml – Prize Ribbon

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Thanks Thanks Thanks

Lawn Fawn Dies – Thanks Thanks Thanks

Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Winged

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Imperial Blue 9443E

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #7 (slut i webshoppen)

Hoppas att ni blir lika sugna som mig att prova Prize Ribbon.

Ha nu en riktigt varm och skön lördag den första i September.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *