Något annat än Dylusions!

Hej på er! Ni som kollar in här på mina inlägg vet ju att jag oftast delar med mig av något som jag skapat med Dylusions. Men denna gång har jag inte använt mig av något från Dylusions….jag är lite i chock själv:-)

När jag för några veckor sedan åkte till Cili in papers så bad en vän mig att köpa Nuvo Shimmer Powder till henne när jag ändå var i butiken…. Dessa hade jag missat helt…men jag kom därifrån med 8 till mig och 7 till min vän.

Detta var vad som skapades med dom! En tag, en stencil, spraya på vatten och sedan gå loss med de olika pudren! Super enkelt och kul! Älskar att det ser ut som vattenfärg, med mycket skimmer i, något som inte är lätt att fånga med kameran.

Jag färglade även de stämplade motiven med pudren efter jag skurit ut stämpeln med de tillhörande diesen. Jag la några vatten droppar på min glasmatta och la i lite puder, sedan målade jag.

Kolla in hur dessa blommor och blad blir när man använder de tillhörande diesen. Den skär runt bladet, så man får pilla upp dom lite, cool effekt!

Hoppas att ni har en härlig helg framför er! Idag när jag skriver detta inlägg är det tisdag och ikväll kommer jag sitta bänkad framför Facebook kl 18 när Dylusions ska avslöja sitt nya släpp…spännande att se vad komma skall.

Ta hand om er!

Material

Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder

Tim Holtz Stencils 4.125″X8.5″ (ta de ni har hemma, jag gillar dessa när jag gör tags,,,,,av en anledning som ja inte vet)

Altenew Clear Stamps 6X8 – Wings of Hope

Sizzix Framelits Die & Stamp Set – Floral Bunch (detta är stämpeln som jag tyckte var cool när man använde diesen)

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *