Tags som studentkort .:. från FacebookLive med Petra

Har du många studenter att fira? I år ska jag på 3 studentfiranden så jag har gjort 3 tags som studentkort. Den första gjorde jag på en FacebookLive i söndags på CiLi in Papers så precis hur jag gjorde kan du se —> HÄR <—. Jag använde Tim Holtz fina stenciler som är perfekta i storlek för Dina Wakleys Tags. Då blir det en vacker vit ram runt området med distresser. För att skapa siluetterna har jag använt 2 av Dyans stenciler och gjort den tredje masken med hjälp av en chipboard herre från Dina Wakley Media som jag ritat av på ett White stamping card, klippt ut och använt tillsammans med svart akrylfärg från Dina Wakley. Mycket Ranger på den här tagen alltså. Texterna kommer även de från Timpan och guldstänket från Dinas nya Gloss Spray Ancient.

Blev du inspirerad? Glöm inte att dela och tagga #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

***********

Students from high school / college in Sweden normally graduate during this week and I have 3 graduate partys to attend. I have made some tags for the graduate gifts and everything I used (except for the trim are from Ranger Ink. I made one of the tags at a Facebook Live last Sunday. You can still see it  —> HERE <—

 

 

 

 

Material:
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Faded Jeans.
Tim Holtz Distress Mini Ink Kits – 5.
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Salty Ocean.
Tim Holtz Distress Mini Ink Kits – 2.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Ancient.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Black.
Dylusions Stencil 9X12 – Jay.
Dylusions Stencil 9X12 – Emmi.
Dina Wakley MEdia Chipboard Shapes – The Men.
Sizzix Making Tool Scissors – Small.
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Ringer.
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Splash.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Metallic.
Dina Wakley MEdia White Tags 50/Pkg – #10.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink  #Cilipysslatillsamans #TimHoltz #LIVE #FaceBookLIVE #LIVEtutorial #Tag #Slimline #Slimelinecard #DinaWakleyMedia #Dylusions #Studentkort

Det här inlägget postades i Kort, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *