Layout och ett kort med Sweet Rush av Vicki Boutin, American Crafts

Jag fortsätter att njuta av och skapa med Vicki Boutins underbara kollektion Sweet Rush från American Crafts.  Färgerna och mönstren skapar glädje och energi!

På min layout som jag gjorde under en FacebookLive testade jag en ny teknik där jag skapade en ”fotomatta” genom att stämpla med svart ink bakom fotot på ett mönstrat papper.

Jag tror inte att jag sett denna teknik någon annanstans tidigare och jag har nog inte heller provat det förut vad jag kan minnas. I alla fall inte på det här viset. Men det gav absolut mersmak så jag kommer absolut att använda tekniken igen. Har du provat eller sett detta tidigare? Tipsa mig gärna om var. Ibland har en teknik swishat förbi och finns i det undermedvetna utan att man minns, och det borde ju ha gjorts tidigare.

Ovanpå min ”fotomatta”, under fotot stack jag in en massa olika dekorationer. Det blev så bra och jag är supernöjd.

Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <—

 

**************

I have played with the Sweet Rush collection by Vicki Boutin from American Crafts. I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

 

Jag har också gjort ett födelsedagskort till min vän som nyss fyllt 50. Som present får hon en helkväll på stan med god mat och dryck. Jag tog inspiration av detta när jag komponerade mitt kort. Och pappret med hjärtan…. underbart helt enkelt!

Blev du inspirerad? Glöm inte att dela och tagga #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

Material:
Vicki Boutin Sweet Rush.
Vicki Boutin Die-Cuts 40/Pkg – Sweet Rush Journaling.
Vicki Boutin Die-Cuts 50/Pkg – Sweet Rush Icons.
Vicki Boutin Sticker Book – Sweet Rush.
Vicki Boutin Clear Stamps 12/Pkg – Sweet Rush The Details.
Vicki Boutin Clear Stamps 12/Pkg – Sweet Rush Sunshine.
Vicki Boutin Paper Pad 6X8 24/Pkg – Sweet Rush.
Vicki Boutin Sweet Rush Double-Sided Cardstock – Love This.
VersaFine Ink Pad Onyx Black.
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N.
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mmx3mmx20meter – White.
EK Success Small Precision Scissors 5.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.
Bazzill Mono Adhesive Cardstock 12X12 – Bazzill White.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #Cilipysslatillsamans #LIVE #FaceBookLIVE #LIVEtutorial #VickiBoutin #VickiBoutinSweetRush #SweetRush #Layout #Card #kort

Det här inlägget postades i Kort, Layout, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *