Lite allt möjligt med Sizzix.

Idag tänkte jag testa Texture roll från Sizzix. Det är ett tjockare material som påminner om läder. Man kan embossa det, stansa ut i det, blöta och Distress det för att få ett riktigt ”läder”utseende. Det är ett tåligt material som man kan sy i, fungerar utmärkt till bokomslag och det finns i flera metallicfärger och några vanliga färger. Varje rulle är 12”X48”
Jag gjorde ett par grattiskort. Bokstäverna är de utstansade resterna från kortet i bakgrunden.
Min micro notebook från me & my BIG ideas fick ny cover. Satte fast materialet med scor-tape på både fram och baksidans befintliga cover som jag sen dekorerade med en embossad stjärnrand och kugghjul som jag stansat ut i vanlig svart cardstock.
Här har jag vikit ihop en enkel presentask. Underdelen är i ihopknycklat material och överdelen i slätt material. Även denna dekorerade jag med utstansade kugghjul.
Sist ut blev några ATC kort. Ett med mer kugghjul och ett med den embossade rosen jag skar ut. Det sista kortet med flätade remsor är ännu odekorerat.

Det var allt från mig för denna gång. Nu drar vi till vallokalen och gör vår medborgerliga plikt.

Vi ses snart igen. // Katalin
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.