Kärleksfull Shakercards

Har fått ett nytt beroende, Shakercards! Så himla roligt och svårt att sluta!

Nuvo har otroligt mkt fina paljetter och confetti (som färgglada små strössel i olika former) Har blandat mellan olika förpackningar. Här hittar du både paljetter, confetti och glitter i Jingle Bells serien. Visst kan man använda jul saker året om!! Och Sen har det kommit en ny flaska med smått glittrande som jag hällt i, Pure Sheen Iridesent Circles heter den och är skiftande i sin färg! Så fina! Även Cross my heart har jag använt mig av och blandar lite olika i korten! Men det finns så många härliga färger att välja bland! Nästa inköp blir i blå färger!

Färgat in Multipurpose Cards med Nuvo Shimmer powder, skvätt med Gloss sprayer.

Stansat ut med Tim Holtz Bold Text dies #1 och här är den andra!

Fäster acetat ark från Crafters Companion över ”hålet” med lite lim och sen med distans tejp gör jag en ram och ruta för glittrande paljetter. Se till att det blir tätt! Pearlscent card från tonic som bakgrund!

Montera på och sätt dit bokstävernas ”mittdelar” med lite lim.

Försök till närbild på alla paljetter men spotlightsen i taket hjälper inte direkt till😝 det blänker hur jag än vrider kortet!

Hoppas du testar och blir inspirerad! Mer bling bling i postlådorna!!

Varma kramar Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *