Charmiga monster

Man kan ju bara inte motstå dem, de söta monsterna från Simon Hurley, de heter Mythical Monsters och funkar till allt då de charmar alla oavsett ålder!

Färgade in mitt vita Multipurpose papper med oxider i två liknande färger, lät torka dem med min värme fön och doppade i färgen igen för mer djup. Sen la jag på en stencil från Vicky Boutins kollektion Print shop (köpte båda seten med stenciler😝) och färgade in med den mörkare av de två tidigare valda färgerna.

Embossade texten från Sizzix med svart Embossing pulver från Ranger, de ger fin svärta och bra detaljer! två olika set med stämplar, den första hittar du här och den andra här med det finns fler fina texter från Sissix att välja bland designade av Pete Hughes.

Stänkte lite stänk med Dinas Glossy spray i svart och matchande färger för bakgrunden. Lite sytråd och distans tejpens mästare Jumbo Roll. Stämplarna är färglagda med Spectrum Noir pennor som är alkoholbaserade och roliga att jobba med! Runt kortet drog jag en svart linje med en svart penna för att rama in det lite.

Hoppas att du finner lite inspiration till att vara kreativ även om solen lyser idag!

Kram Emma

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *