Sommartag

Hej. Nu efter några ”sommardagar” har jag gjort en sommar tag. Bakgrunden på tagen är ”uppsamlad” färg som jag tog tillvara på när jag målade vid ett annat tillfälle. Det är Distress oxide som jag hade strukit med dynorna (några olika färger) på mitt glasunderlägg och sprejat med vatten som jag fångade upp med tagen. Flickan är stämplad med min Misti och målad med Illustrator pennorna. Klippte sedan ut flickan med sax. Jordgubbar, blad och blommor är utstansade i spillbitar av kardstock med Lawn Fawn die. Vad bra det är att spara spillbitar för att använda vid utstansning med mindre die 🙂 Bandet kommer från något plagg som jag klippte bort.

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Emma och Kristina UTGÅENDE
Lawn Fawn Dies – Strawberry Patch LF2810
Spectrum Noir Illustrator
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
Deluxe Adhesive
Distress Oxide Ink Pad
Tim Holtz Tonic Studios Haberdashery Scissors 5
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
MISTI Stamping Tool
Stansmaskin
Bazzill

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *