Lawn Fawn Fly High .:. kort med Christel vår gästDT

Här kommer ett nytt fantastiskt blogginlägg från vår gästdesigner Christel Ström:

Den här veckan har jag plockat fram mina nya Lawn Fawn stämplar ”Fly high” som släpptes nu i vår. Eftersom molnbården är en av de mest använda sakerna i mitt pysselrum så tänkte jag att de ursöta luftballongerna nog skall komma till användning många gånger.

Jag började med det blå kortet och skar ur cirklar i 3 olika storlekar. Denna gång valde jag en scalloped cirkel. Men det blir jättefint med en vanlig cirkel med. Jag använde mina distress oxides och färgade in molnen. De tre lagren byggde jag upp med distanskuddar för att få ett djup i bilden. Jag färgade in mina motiv med alkohol markers och fick även testat min nya Jet black stämpeldyna från Lawn Fawn. Kalasbra! Jag fick också testat ett lim jag aldrig använt förut. Det är från Tonic studios, funky glue pen. Ett väldigt klistrigt lim som har två sidor. En bredare för att täcka stora ytor och en mindre smal spets. Jag är jättenöjd med detta lim. Otroligt prisvärt också!

Jag avslutade kortet med att stämpla en liten text och satte på ett mönstrat papper från Lawn Fawn för att få lite mer färg.

 

Eftersom det blev cirklar kvar som jag skar ut till det första kortet tänkte jag använda dem till ett kort till. Denna gången färgade jag in med en fin lila färg och gjorde lite mer dämpad färgläggning på ballongerna. Perfekt till skolavslutningen! Jag hittade foam stickers från Simple stories i guld som fick bli texten till detta kort. Fanns även några stjärnor på samma ark i guld som fick dekorera himmeln.

Få en jättefin helg

Christel

Materiallista:
Illustrator Lösa pennor.
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 126/Pkg – White.
Tonic Studios Funky Glue Pen 29,5 ml 421E.
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fly High LF3069.
Lawn Fawn Stencils – Cloudy LF2250.
Lawn Fawn Dies – Scallop Circle Stackables LF523.
Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black.
Simple Stories Foam Stickers 69/Pkg – Magical Birthday UTGÅENDE.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn   #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator  #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *