Härligt med färg!

Hej på er,

Nu är det jag som skall inspirera er igen!

Nyligen så släppte Simple Stories en kollektion som heter ”Crafty things”. Som titeln insinuerar så är den väldigt pysselinriktad, vilket jag tycker är härligt! Den är dessutom otroligt färgglad med vackra gulddetaljer. Jag bestämde mig dock för att göra en layout om något som verkligen inte har med pysslande att göra, nämligen en löpartävling som jag deltog i för en massa år sedan. Jag vill därmed visa er att även om en papperskollektion har ett väldigt tydligt tema, så kan man med lite fantasi frångå det och använda papper och dekorationer till något heeelt annat. 🙂

För att få det extra effektfullt, valde jag att ha ett svart cardstock som bakgrund. För att fånga upp guldet i kollektionen lite extra, sprayade jag med en guldskimmerspray ovanpå cardstocken. Det får det svarta pappret att skimra i guld. Jag skvätte även lite akrylfärg i rosa och gul, som kan anas lite ovanpå det svarta.

Jag använde två härliga mönsterpapper från kollektionen, som jag rev och fäste upptill och nedtill på pappret. De rivna kanterna färgade jag in med stämpeldynor från Distress i färgerna ”Kitch flamingo” och ”Squeezed lemon”. Sedan petade jag in två tags upptill.

De två fotona på mig monterade jag först på vit cardstock som jag sedan färgade in kanterna på med en svart stämpeldyna. Detta för att skapa lite effekt. Därefter monterades de på ett mönsterpapper.

Till kollektionen finns det ephemera med blommor som är riktigt snygga med guldiga detaljer. Med dessa byggde jag två blomsterkluster uppe och nere som jag dessutom byggde upp i flera lager med hjälp av häftkuddar.

Till rubriken ”Pretty happy” använde jag två texter foam stickers från kollektionen.

Slutligen adderade jag några stickers, paljetter, enamel dots samt limmande fast guldflagor lite här och var.

Resultatet blev en väldigt färgglad och guldig layout, som jag tycker har fångat glädjen jag kände när jag sprang det där loppet 2012. Jag hoppas att ni tycker om den!

Kram, Hanna

Material som jag har använt:

Simple Stories collection kit – Crafty things
Simple Stories bits and pieces die cuts floral – Crafty things
Simple Stories foam stickers – Crafty things
Simple Stories enamel dots – Crafty things
Tonic Studios Nuvo Mica Mist – Antique Gold
Tonic studios adhesives dimensional foam pads
Tim Holtz distress mini ink kits 16

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *