Layout med månadens tema ”Vatten”

För ett par veckor sedan så höll jag min allra första live på CiLi in Papers facebooksida! Det var lite pirrigt, men så fantastiskt roligt!! Fick så mycket stöd, pepp och fina ord från alla som tittade, och det kändes så härligt!

Idag tänkte jag visa layouten som jag skapade i just denna livesändning! Jag scrappade ett foto på min yngste son badandes i en plaskdamm, och det var taget samma dag som jag hade liven.

Månadens tema här hos CiLi är ju ”Vatten” så jag tyckte att det var ett väldigt lämpligt tema för just denna layout. Jag valde att arbeta med den underbara kollektionen ”Sun chaser” från Heidi Swapp.

Som bakgrundspapper använde jag Vicki Boutins Foundation-papper. Detta papper är lite tjockare än vanlig cardstock och fungerar jättebra när man vill använda olika typer av medium.

Jag duttade en stämpeldyna med Distress Oxide i färgen ”Tattered rose” på min skrivbordsskiva, sedan sprayade jag lite vatten på. Därefter tog jag mitt papper och duttade det i färgen. Sedan tog jag en stencil från kollektionen och fyllde på med mer färg från stämpeldynan. Därefter flyttade jag stencilen något och applicerade guldig Lunarpaste med en stencilborste.

Jag valde ut tre papper från kollektionen som jag stansade ut som tags i två olika stansar från We r Makers. Därefter fäste jag öljetter på dem samt trädde i jutesnöre. De tre tagsen samt en ram från kollektionens ephemera, klistrades fast på pappret. Sedan fäste jag fotot och ytterligare några dekorationer.

Sedan fäste jag några stickers på bägge sidor av fotot, från stickersark som hör till kollektionen. Titeln ”Vattenlek” är Simple Stories Alpha Foam Stickers i två färger.

På bakgrunden har jag även stämplat fyra fraser från ett stämpelset som hör till kollektionen, samt limmat fast lite paljetter och golden flakes.

Detta var en riktigt rolig layout och göra, och väldigt speciell då jag scrappade ”inför publik”. Jag hoppas ni tycker om den!

Kram, Hanna

Material som jag har använt:
Heidi Swapp Sun chaser – Paperpad
Heidi Swapp Sun Chaser – ephemera die cuts
Heidi Swapp Sun Chaser – stickers
Heidi Swapp Sun Chaser – stenciler
Heidi Swapp Sun Chaser – clear stamps
Distress Oxide – Tattered Rose
Simple Stories Foam Alpha Stickers – Blush
Simple Stories Foam Alpha Stickers – Coral
Vicki Boutin Mixed media paper pad

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *