CiLi in Papers Månadstävling- Juli Vatten

Idag har jag gjort ett kort med vatten Tema som inspiration till CiLi in Papers Månadstävling och för Juli månad är temat Vatten och jag har använt Maja Design nya kollektion Seaside.

Today I have made a card with the Theme-Water as a inspirtation for CiLi in Papers Monthly competition and I have used Maja Design new kollection Seaside.

Jag har fastnat för det fantastiska Lady Maritime, ett av det fantastiska mönsterpappren Set Sail och till detta har jag matchat ett av det Monochromes-Navy och min bas för mitt kort är Bazzill Cardstock-Dark Kraft Speckle.

I love the pattern paper Lady Maritime, and I have also choose to use Set Sail and compare it with the Monochromes-Navy and my bas for the card is Bazzill Cardstock-Dark Kraft Seckle.

Denna Lady Maritime får mig att tänka på Skulpturen-Kvinnan vid havet, en symbol för alla kvinnor som väntar trofast på sina Sjömän. Hon är så vacker precis vid havet och det blåser så hon får ha en sjal omkring sig <3.

I love this Lady Maritime and she is so beautiful standing in the wind by the sea <3 .

Det färdiga kortet med kanterna som jag skrapat för att få ett lite mer slitet intryck. Den stämplade texten kommer från Lawn Fawn och även dies:en kommer därifrån.

On the card have I scrape the edges to make the card look more worn out. The stamped text and dies is from Lawn Fawn.

Material:

Maja Design-Seaside

Maja Design Seaside 12X12 – Lady Maritime

Maja Design Seaside 12X12 – Set Sail

Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Seaside – Navy

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Dark Kraft Speckle

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Seahorsin´ Around LF1967v

Lawn Fawn Dies – Stitched Sentiment Banners LF3442

Versacolor Ink Pad – Pinecone

Tim Holtz Tonic Studios Thread Cutter – Paper Distresser 370E

Det här var min inspiration för Månadstävlingen Juli, det är fortfarande flera dagar kvar i Juli så häng på. Lägg upp ditt bidrag på Facebook eller Instagram och glöm inte och länka till produkten du använt för att vara med på tävlingen. Tagga också ditt bidrag med #cilijuli2024 samt #cilipysslatillsammans så är du med i juli månadstävling 2024.

Ha nu en riktigt härlig Torsdag

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *