Tags med Shimmer Powder

Ibland behöver man röja runt lite i sina lådor för att hitta grejer man inte använt på ett tag, som när jag stötte på lådan med Shimmer powders när jag av misstag drog ut fel låda, trots att de är uppmärkta så funkar ibland inte kablarna mellan hjärna och hand😆

Tog fram Embossing pulver, tags och en stämpel med massa olika fjärilar från Crafters Companion och vips så va tags fabriken igång! Det är ju så enkelt att med Shimmer powder göra häftiga bakgrunder.

Gjorde först en stämpling med embossingdyna och tog vitt Embossing pulver på den ena och Marigold pulver på den andra. Man kan göra detta efteråt också om man vill. Sen sprayade jag med vatten och duttade på Shimmer powder i två färger per tag. Sherry Bomb och Solar flare på den rosa och Atlantis burst och jade Fountain på den turkose.

Torkade med min Heat Gun och sen torkade jag av tagsen med ett torrt papper för att få fram embossingen tydligare.

Fäste små citat från Tim holtz small talk och en akryl penna runt, innan jag monterade på tagsen på ett guld papper och ett vitt cs för att dölja kladdet på baksidan och poppa färgerna lite! Tyvärr ser man inte Shimmret som blir efter att det torkat! Men det glänser som bara den!

Detta kommer bli bokmärken som jag ska sätta i ett bokskåp där man kan byta böcker med varandra, kan ju glädja någon bokälskare tänkte jag!

Hoppas du plockar fram dina Shimmer powder och leker loss lite!

Ha en härlig dag och glöm inte liven med Hanna i kväll! /Emma

Material lista

Dina Wakley MEdia White Tags 50/Pkg – #8

Tonic Studios Craft Perfect Pearlescent Card A4 – Majestic Gold

Tonic Nuvo Shimmer Powder

Ranger Embossing Powder 34ml – White

Ranger Embossing Powder 15gr – Marigold Metallic

Crafters Companion Photopolymer Stamp Set – Butterflies in Flight

Tim Holtz Distress Ink Pad – Clear For Embossing

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk

Det här inlägget postades i Tag och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.