Färgglatt med Vicki Boutin

Vicki Boutin har släppt en ny papperskollektion som heter ”Bold & Bright”, och den har letat sig hem till mig. Det är en fantastiskt fin och färgstark kollektion, med många härliga tillbehör!

Idag skall jag visa en layout som jag har gjort med delar ur kollektionen. Bilderna är tagna på takbaren ”Freyja” på Södermalm i Stockholm, där jag, min sambo och min äldsta vän spenderade en mysig stund i solen härom dagen. Jag bestämde mig för att printa fotona i svartvitt för att få en härlig kontrast mot de färgglada pappren.

Jag började med att dutta ut gul färg på vit cardstock. Färgen är distressdynan ”Wild Honey” som passade fint till de rosa och orangea mönsterpappren som jag hade valt ut.

De fyra mönsterpappren skar jag ut i 2,5” breda remsor. Därefter tog  jag en vimpel-stans från We r Makers och stansade ut en vimpel på vardera papper. Sedan klistrade jag fast dem lite omlott och i lite olika höjd på mitt papper.

Mina foton monterade jag först på vit cardstock, och sedan på ett rosa papper från kollektionen. Jag placerade ut dem lite omlott, och adderade några dekorationer som passade in färgmässigt. På de båda fjärilarna målade jag med en glitterpenna från Nuvo för att få till lite skimmer. Jag limmade även fast paljetter i cerise, orange och gult.

Titeln är thickers från kollektionen.

Avslutningsvis skvätte jag lite svart färg för att få lite mer effekt.

Jag hoppas ni tycker om layouten och blir inspirerade! Det är härligt med färg!

Kram, Hanna

Material som jag har använt:
Vicki Boutin Bold & Bright paper pad
Vicki Boutin Bold & Bright thickers stickers
Vicki Boutin Bold & Bright ephemera icons
Vicki Boutin Bold & Bright die cuts journaling
Distress Ink pad – Wild Honey
We r Makers banner punch

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *