Kuvertalbum

Hej!
Vilket fantastiskt sommarväder vi äntligen har fått, i alla fall här i Lomma där jag är. Som jag har längtat!
Idag vill jag ge er lite inspiration med ett kuvertalbum som jag har gjort på några lives på Cili In Papers Facebooksida. Jag har gjort albumet av 12 vanliga kuvert, ett för varje månad. Kollektionen som jag har arbetat med är Simple Stories fantastiska Essentials Color Palette. En helt underbar kollektion.

Jag har gjort en framsida och en baksida. Inne i albumet finns tolv kuvert, ett för varje månad. Jag tänker att man kan använd ett sådant album till en massa olika saker. Kanske månadens recept, säsongens skiftningar på en speciell plats, en hälsoresa mm mm
Baksidan (nedan) tänker jag sätta ett startfoto på.

Nedan ser ni framsidorna på varje tag (en tag i varje kuvert). Här tänker jag sätta månadens fotografi. Alla papper och dekorationer har jag inkat kanterna med distress ink i färgen Walnut Stain.

På baksidorna tänker jag skriva månaden och där ska jag också ha min journaling. Varje tag har en bakgrund gjord av distress oxider och stenciler från Vicki Boutin. Stencilerna valde jag utifrån mönster som jag gillar. Oxiderna valde jag utifrån färgen på respektive tag. Jag har använt en massa olika dekorationer från de olika paketen som finns. Så många fina dekorationer finns i denna kollektion!

Tack för titten! Jag önskar er fina dagar i resten av veckan.

Material:
Simple Stories Essentials color Palette
Bazzill white
Vicki Boutin stenciler
Distress oxider

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *