Glass i stora lass!

Hej på er!

Då var det min bloggdag och denna gång tänkte jag bjuda er på en layout i lila färger och i storleken 12*12″. Alla har vi nog en färg som vi tycker minst om eller som är en utmaning att arbeta med och min färg är LILA. Men något som jag är väldigt förtjus i är prickar och cirklar så idag blir det mycket av det. I vår familj älskar vi glass och vi äter gärna lokalproducerad glass och denna gång är det ”Grennaglass” på bilden och min favoritsmak är blåbär.

På denna layout har jag faktiskt använt julpapper som heter Enchanted Christmas som Sara Davies har designat för Crafters Companion. Jag sätter sedan in min layouter i album från American Crafts. Dessa album har en pärm av chipboard och en rygg av tyg, det gör att du kan dekorera ditt album om du så önskar. Albumen har 3 ringar inuti och det medföljer 10 st plstfickor. Det finns även plastfickor att köpa till om du så önskar.

Bakgrunden är gjord med två olika stenciler, distress oxide och distress spritz. För att skapa olika storlekar på cirklarna har jag använt en vanlig mattallrik, en assiett och tre olika puchar i storleken 3, 2,5 och 1 inch.

För att skapa lite struktur på layouten och få lite som glimmar har jag använt silverflakes och genomskinliga enameldots. Jag har även ruggat till kanterna på cirklarna.  Småorden är hämtade i från Paige Evans kollektion Blooming Wild. De stora bokstäverna hade jag i min gömmor.  Jag kommer att länka till de bokstäver som jag använder till nästan allt. Det är alfabetsstickers från Simple Stories. Denna gång har jag även använt en svart penna för att få en snygg inramning på min layout och slutligen burkar jag sätta dit datumet för upplevelsen. Min datumstämpel är supergammal, men jag har länkat till en från Paige Evans.

Här nedan kan ni se vilka papper och stenciler jag har använt till min layout, ibland är det kul att tänka utanför boxen och använda säsongspapper till andra ändamål.

 

Material jag använt:

Sara Davies 12X12 Paper Pad – Enchanted Christmas

Crafters Companion Stencil Set – Love Hearts

Vicki Boutin Mixed Media Stencil 3/Pkg -Set 1

Sara Signature Say It With Flowers – Floral Embellishments

Paige Evans Sticker Book – Blooming Wild

Simple Stories Foam Alpha Stickers – Black

Tonic Studios Nuvo Gilding Flakes – Silver Bullion

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Shaded Lilac

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Tattered Rose

Tim Holtz Distress Spritz 29ml – Picked Raspberry

Dina Wakley MEdia Fude Ball 1.5 Pen – Black

Paige Evans Date Roller Stamp – Splendid

American Crafts Modern D-Ring Album 12X12 – Chestnut

American Crafts Page Protectors Top Loading 12X12 10/Pkg For Postbound & D-Rin

 

Jag önskar er alla en fin dag!

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *