A magical place

Hejsan!

Nu är det min tur att få inspirera er i bloggen. Jag hoppas alla har njutit av sommaren.

Nu har semestern tagit slut och jag ser tillbaka på ledigheten med glädje. Jag och min familj har skapat fina minnen tillsammans. I år var ett av våra mål med sommaren att besöka EuroDisney, vilket vi gjorde. Det är alltid roligt att dokumentera sina minnen på olika sätt.  Jag har denna gång valt att skapat ett litet ringalbum där jag satt in några utvalda bilder men även skapat plats för att skriva några rader.

Albumet blev i storleken 6*4 inch eller 15*10 cm. Det var en lagom storlek att arbeta i.

Jag har byggt upp albumet med vita släta cardstock och för montering har jag använt mitt favoritlim Nuvo Deluxe Adhesive och en tejprunner med dubbelhäftande permanat tejp från Scrapbook Adhesives. Jag passade även på att använda min gluepress från My Sweet PETUNIA.

För det mesta brukar jag använda mig av papper från Simple Stories kollektioner, men denna gång har jag valt en kollektion från Echo Park som heter A Magical Place. Som ni kan se på bilden har denna kollektion ett Disney tema. Tänk på att du alltid kan kombinera olika kollektioner, då de oftast passar väldigt bra tillsammans. I kollektionen kommer det även med ett 12*12 ” ark med stickers.

För att få snygga hål i albumet har jag använt min nyinköpta Crop – A – Dile Tool, som var väldigt lättanvänd. Jag har också skapat ringar runt hålen i annat mösterpapper genom att använt en holepunch från We R makers.

Jag har skapat några sidor för text där jag senare kan skriva några rader. På dessa sidor valde jag att dekorera med olika Ephemera – Bits & Piecs från Simple Stories kollektionen Say Cheese At the Park. 

Förutom hela mösterpapper kommer det även med tags och kort som du kan skära ut. Här har jag gjort en tag, där jag kan skriva några rader på baksidan. På nästa sida använde jag endast satt ett kort med en fin text på, som passade till albumet.

Jag tycker mycket om att använda Layered frames även dessa från Simple Stories kollktion Say Cheese At the Park. Denna gång fick en sådan rama in baksidan av albumet.

Jag önskar alla en fin dag!

Kram

Fredrika

Materiallista:

Echo Park Collection Kit 12X12 – A Magical Place

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 53/Pkg – Say Cheese At The Park

Simple Stories Layered Frames 6/Pkg – Say Cheese At The Park

Coredinations Value Pack Smooth Cardstock 8.5X11 50/Pkg – White

Book Rings 0.75inch 5/Pkg

We R Memory Keepers Reinforce Hole Punch

We R Memory Keepers Crop-A-Dile Hole Punch & Eyelet Setter – Rose Gold

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N

My Sweet Petunia Misti Precision Glue Press

Det här inlägget postades i Family, Inspiration, Layout, Minialbum och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *