Friendship is another word for Love-Dina Wakley möter Tim Holtz

Idag har jag gjort ett kort till en färgstark och fantasktisk Kvinna i sina bästa år. Jag har valt att göra min bakgrund själv med hjälp av Dina Wakley akarylfärger.

Today I have made a card to a colorful and fantastic woman in here best years. I have choose to do my background self with help of Dina Wakley acrylic paint.

Här ser ni mina tre olika färger med akrylfärg som jag tagit fram för att göra denna bakgrunden. Det vita cardstocket är min favorit från Crafters companion och så lite vatten.

Here you have my three different acrylic paint for my background. The white cardstock is my favorite from Crafters Companion and some water.

Här har jag klickat ut så prickar med akrylfärgen och allt detta har jag lagt på Mixed Media mattan på min Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat. Jag har sedan sprayat ovan på akrylfärgen med vatten.

Here I have small dots of the acrylic paint on my Mixed Media mat on my Tim Holtz Tonic Studio Glass Media Mat. On top of the acrylic paint have I sprayed some water.

För att få detta resultatet har jag spraya mitt vita cardstock med vatten och sedan dragit mitt cardstock genom akrylfärgen tills jag var nöjd med resultatet. En riktigt cool bakgrund med läckra färger tillsammans. Silver stänket kommer från Distress Foundry Wax, det finns ju några fler bakgrunder kvar så jag får se vad jag gör av dessa 🙂 .

To get this result have I sprayed my white cardstock with a bit of water and then draged it in the acrylic paint until I was satisfied. A really cool background with some of my favorite colors. The silver splash is Distress Foundry Wax.

Till min coola bakgrund har jag valt att färga in det fina Paper dolls med Distress Crayon och mina dekorationer kommer även dem från Tim Holtz.

For my cool bakground I have choosed to color my Paper dolls with Distress Crayon and my decorations is from Tim Holtz.

Det färdiga kortet till en riktigt bra kompis och det är ju alltid något man skall behandla varsamt och något som är viktigt att vara rädd om <3 . Runt kanten på min bakgrund har jag dragit med min svarta akrylpenna och siffrorna är en dies från Sizzix.

Around my finished card have I drawn with my acrylic pen from Dina Wakley and numbers is from a Sizzix die.

Material:

Tim Holtz Distress Sprayer 118ml

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Magenta

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Sapphire

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Sky

Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat 1914E

Tim Holtz Distress Foundry Wax Kits – Kit 2

Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls

Distress Crayons

Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Pack 135/Pkg – Palette TH94317

Tim Holtz Idea-Ology Layers Die-Cuts 45/Pkg – Organic TH94316

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Love Notes CMS477

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric Emporium 666282

Dina Wakley MEdia Fude Ball 1.5 Pen – Black

Det var ett roligt sätt att använda akrylfärgen till en bakgrund och efter som det är gott om pigment i akrylfärgen så blir det ju några fler bakgrunder till några nya projekt.

Ha nu en riktigt skön lördag

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *