Fredrika och Christel skapar med Enchanted Christmas

Den här gången har tre av oss i designteamet fått en utmaning av butiken att alla tre använda samma papper för att se hur olika våra alster kan bli fast vi använder oss av delvis samma material. Denna härliga kollektion från crafters companion heter Enchanted Christmas. Flera av pappren har underbara motiv på månar som vi gillade mycket.

 

Christels kort
Som så ofta när jag sitter och skapar så dyker det upp små djur från de olika seten från Lawn Fawn i mitt huvud när jag funderar på vad jag ska hitta på. Just till de underbara månpappren så passar det ju alldeles utmärkt med vargar som ylar mot månen.

Jag färglade allt i väldigt gråa toner. Marken gjorde jag i mörk lila cardstock som jag distressade med lite svart längst upp. Jag färglade lite stenar som jag hittade i olika set. Den fina textstämpeln är också från crafters companion och just denna stämpeln passade ju perfekt till scenen.

Till mitt nästa kort använde jag ett av mina gamla favoritset från Lawn Fawn. Critters ever after. De figurerna fick också ett av pappren med en måne på. Gräset stansade jag ut i samma papper  men längre ner på pappret. Även texten är från samma set.

Fredrikas kort

Jag har valt att göra två vinterkort och ett kort i kärlekens tecken. Det är alltid kul att utmana sig själv att använda papper som man i vanliga fall kanske inte skulle välja. Jag skulle nog inte välja att göra ett vintrigt kort i lila men nu fanns möjligheten.

Jag passade även på att göra ett shakercard med denna pappersserie, eftersom allt passar så fint tillsammans. Jag hittade en rolig snögubbe som också kan skaka lite om man stansar ut den lilla runda spiralen som syns på bilden och sätter bakom.

 

Jag tycker mycket om stämpeln med paret som håller varandra i handen. Den stämpeln ingår i setet på bilden och det finns även en annan fin textstämpel med mitt favorit citat ”Love is patient and kind” i setet

Det sista kortet jag gjorde var ett enkelt kort där pappret fick komma fram. Men jag har dekorerat med snöflingor från Paige Evans ”

 

 

 

Materiallista till Christels kort:
Sara Davies 12X12 Paper Pad – Enchanted Christmas UTGÅENDE

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Flappy Holiday LF3229

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Wolf Before ´n Afters LF3221

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Wild Wolves LF3219

Sara Davies Enchanted Dreams Acrylic Stamp Set – Magical Sentiments

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters Ever After LF382

Fredrikas materiallista: 

Sara Davies 12X12 Paper Pad – Enchanted Christmas UTGÅENDE

Sara Davies Flutterby Metal Die – Trio of Wings UTGÅENDE

Crafters Companion Silhouette Stencils and Clear stamp – You are the One

Gemini Stamp & Die – Wobbling Snowman

Sara Signature Say It With Flowers – Floral Embellishments

Gemini Elements Die – Inverted Stitched Lace Circle

Paige Evans Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Sugarplum Wishes Floral

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *