Layout med Vicki Boutins ”Bold + Bright”

Idag tänkte jag visa en mixed media-layout som jag har gjort. Kollektionen jag har använt heter ”Bold + Bright” från Vicki Boutin – en helt fantastiskt härlig, färgglad kollektion!

Mitt bakgrundspapper är ett foundation paper från Vicki Boutin. Dessa papper är lite tjockare och tål lite mer än vanlig cardstock. På bakgrunden har jag applicerat en diamantformad stencil från kollektionen. Jag applicerade den i tre olika grupperingar där jag använde tre olika distressfärger som matchar fint med färgerna i kollektionen: ”Evergreen bough”, ”Picked raspberry” och ”Fossilized amber”. Jag använde även en stämpel från Tim Holtz (”Grunged”) för att få till dropp-mönstren i de tre färgfälten.

Sedan tog jag en annan stencil från kollektionen som har likadant diamantmönster men ränder, och applicerade lunarpaste i färgen ”Silver lining” i mitten av bakgrunden.

Mina två foton, som föreställer mina äldsta pojkar under en båttur sommaren 2015, monterade jag först på vit cardstock, och sedan på mönsterpapper från kollektionen.

Blommorna som jag fäst runt mina två foton, är utklippta ur mönsterpappret ”Round about paper”. På de gula blommorna har jag applicerat Nuvo shimmer pen för att få lite extra lyster.

Jag adderade några citat från kollektionens die cuts och placerade dem så att de matchade de tre färgfälten. Slutligen adderade jag några silvriga paljetter samt skvätte lite färgstänk i vitt och svart.

Jag hoppas att ni tycker om layouten och blir inspirerade till att använda denna härliga kollektion!

Kram, Hanna

Material som jag har använt:
Vicki Boutin stencil Diamond in the rough
Vicki Boutin 12*12 paper pad Bold + Bright
Vicki Boutin Bold + Bright die-cuts
Distress Ink Evergreen Bough
Distress Ink Picked raspberry
Distress Ink Fossilized amber
Lunarpaste Silver Lining
Vicki Boutin mixed media foundation paper
Nuvo aqua shimmer pens
Tim Holtz stämpel ”Grunged”

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout, Mixed media och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *