Rosa Oktober-Lawn Fawn och Sizzix

Denna veckan har jag fastnat för det nya Lawn Fawn Paper Pack Candy Cane Lane, och i denna Paper Pack så har jag hittat fina underbara rosa papper och vad passar bättre till ett kort i Oktober den rosa månaden. En viktig månad och för en så viktig sak Bröstcancer.

This week I have used Lawn Fawn new Paper Pack Candy Cane Lane and October is the official month for Breast Cancer. This card is a tribute to all strong women.

Här ser ni det jag tagit fram för att gör mitt kort Lawn Fawn Paper Pack, Lawn Fawn dies och Sizzix dies.

Here you have the Paper Pack, Lawn Fawn dies and Sizzix dies all the things I plan to use on my card.

Här ser ni det rosa/randiga mönsterpappret, det finns även som 12×12 och heter Gift Wrap. Till detta har jag tänkt att använda rosetten på Sizzix dies och tillsammans med stickers från Metallic sticker book.

Here you have the pink/stripe Pattern paper, you can also buy the 12×12 and it is called Gift Wrap. I plan to use the bow from Sizzix and some Metallic stickers from the sticker book.

Jag har tagit ut tre cirklar på framsidan av kortet för att mitt andra mönsterpapper också skall synas. I mitten av den största cirkeln har jag satt mitt Rosa Band som jag tagit ut med diesen som finns med i Tim Holtz/Sizzix vinter krans. Det är viktigt att berätta sin egen historia och hur starka är alla som gått igenom alla dessa tuffa behandlingar.

On my front side of the card have I taken out three circles to uncover the pattern paper underneath and in the biggest circle have I put the Pink Bow.

Det färdiga Rosa Bandet kortet en hyllning till alla starka Kvinnor.

The Pink October card for Breast Cancer and to all strong women.

Då det fanns 3 st rosa/randiga cirklar över och jag gillar inte att slänga något så har jag också gjort en Tag med hjälp av vitt cardstock, Distress Oxide och en stencil från Vicki Boutin.

When it was three pink/stripe circles as left overs and I don´t want to throw something away so I decided to make a Tag with Distress Oxide and stencil from Vicki Boutin.

Här ser ni min färdiga Tag, ytterligare en hyllning till till Rosa Oktober, denna gången kommer rosetten från Lawn Fawn.

Here is my Pink Tag and this time the Bow is from Lawn Fawn.

Material:

Crafters Companion Multi-Purpose Card A4 60/Pkg

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 – Candy Cane Lane

Lawn Fawn Candy Cane Lane Paper 12X12 – Gift Wrap

Lawn Fawn Dies – Cute Candy Canes LF3511

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Vault Festive Wreath 666715

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Metallic

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo

Studio Light Essentials 1inch Blending Brushes 10/Pkg

Vicki Boutin Bold And Bright Stencil Pack 3/Pkg – Bold And Bright Diamond In The Rough

Jag brukar försöka att göra ett inlägg just med Rosa Bandet i Oktober för att jag tycker att det är så viktigt. Jag hoppas att jag inspirerat er att hänga på och göra Rosa kort i Oktober.

Ha en riktigt skön lördag

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort, Tag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *