Sötaste tomten

Hej!

Idag är det min tur att inspirera er här på bloggen. Nu börjar jag längta till jul så här kommer ett blogginlägg med inspiration av julen. Jag tycker mycket om att baka och gör gärna egen pepparkaksdeg, den brukar dock ta slut innan vi gjort själva pepparkakorna.

Jag har hittat en fantastisk kollektion från 2022 och det är Simple Stories Baking Spirits Bright. Den lilla tomten som vilar efter julbaket är min son som idag är 15 år. Detta kort är från 1011 så det hamnar i mitt album som jag namngett ”gamla minnen”

Jag har här kombinerat tre olika papper från serien som jag rivit isär för att få kanterna ojämna. Första gången jag rev sönder ett papper fick jag lite ont i hjärtat, men nu är det mer regel än undantag.

I kitet får Du också med ett ark med tags som du kan klippa ut, på ena sidan är det en bild och på andra sidan får du plats att skriva en liten text. Här har jag dekorerat tagen, med några enameldots, en öljett och sedan har jag använt ett passande snöre för att binda ihop tagsen. Jag har också använt den matchande washitejpen som en detalj på min layout.

I denna kollektion finns det som vanligt en mängd dekorationer att köpa till, så som stickers och die-cuts. Dessa har jag använt tillsammans med stickersarket som kommer i förpackningen med papper.

Jag önskar er en fin dag!

Fredrika

Materiallista:

 

Simple Stories Collection Kit 12X12 – Baking Spirits Bright

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 62/Pkg – Baking Spirits Bright

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 24/Pkg – Baking Spirits Bright Journal

Simple Stories Enamel Dots 60/Pkg – Baking Spirits Bright

Simple Stories Washi Tape 5/Pkg – Baking Spirits Bright

Simple Stories Foam Alpha Stickers – Green

We R Memory Keepers Stitch Happy Twine – Red

Det här inlägget postades i Inspiration, Jul, Layout och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *