Partners in crime!

Hej på er!

Denna gång visar jag ett kort med underbara papper och stämplar från #crafterscompanion. Papperskollektionen heter Enchanted dreams och går i härliga lila toner, enhörningar, texter och blommor. Jag hade lite spillbitar jag ville bli av med så jag tog en hexagon dies som jag hade i min samling men jag hittade en punch jag länkade till. Det går såklart att använda kvadrater, rektanglar, cirklar eller andra former med.

Jag började min bas med ett svart mirror card i storleken 5×7 inch. Pappret som ser distressat ut är från samma kollektion som hexagonerna jag klippte ut. Det är 6 3/4 inch x 4 3/4 inch.

Jag stansade ut 12 bitar med olika mönster från 2 av arken i blocket som jag redan hade tagit lite av. Ni ser att det är massor av härliga färger och olika mönster på pappren. När jag limmade fast dem så började jag med biten i mitten. Sedan såg jag till att det blev en liten svart kant emellan innan jag satte nästa bit. Här rekommenderar jag lim så att man kan skjuta bitarna lite om det behövs. Det är lite mer förlåtande med lim.

Sedan stämplade jag motivet på akvarellpapper och färglade med vattenfärgspennor. Jag försökte hålla mig i ungefär samma färgskala som bakgrundspappren. Textstämpeln kommer med från setet. Mycket användbar!

 

Hoppas ni får en fin vecka och att ni får njuta av lite sol till helgen. Testa och gör lite bakgrunder av era spillbitar på detta sätt och dela med oss #cilipysslartillsammans.

Materiallista:
Crafters Companion Clear Stamps A6 Sassy & Classy – Partners In Crime

Sara Davies 12X12 Paper Pad – Enchanted Dreams

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Black Velvet Satin 9489E

EK Success Large Punch – Hexagon

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *