Coffee cup gift card holder

Hej alla pysslare!

Jag har fullt upp med att testa alla nyheter från Lawn Fawn senaste släpp. Jag älskar kaffe! Så Coffee cup gift card Holder var självskriven i min samling. På träffen jag var på i Gråbo satt jag och pysslade ihop detta söta kort. Vi fick en utmaning som gick ut på att skapa något i färgen på den top man bar på träffen. Jag hade köpt en ny orange blus så det var en självklar färg. Jag valde papper från Lawn Fawns papperskollektion Fruit salad.

Holografiska papper är underbara tycker jag och jag använder dem gärna som en ramt runt korten och kanske plockar jag upp någon detalj, i detta fallet hjärtat, bara för att matcha. Locket till kaffemuggen är i kraftpapper. De små söta löven är några av Lawn Fawns allra första dies. Älskar att skära ut dem i mönsterpapper och bara skugga ena kanten en smula.

Texten congrats skar jag två gånger för att få en skugga under.

Den söta texten är från ett av de nya stämpelsetten. Något lånat skulle också finnas med på korten så jag lånade 3 halvpärlor av bordsgrannen. Vet inte riktigt när hon vill ha dem tillbaks dock…

Underbart dies set att använda året runt och speciellt med skåran för presentkort nu till jul. Hoppas ni får pysslat mycket till helgen i det fina vädret.

Christel

 

Lawn Fawn Dies – Coffee Cup Gift Card Holder LF3514

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 – Fruit Salad

Lawn Fawn Dies – Everyday Sentiment Banners LF1139

Lawn Fawn Dies – Stitched Leaves LF577

Lawn Fawn Dies – Scripty Congrats LF911

Lawn Fawn Cardstock – Metallic Holographic LF2458

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Treat Cart Add-On: Coffee LF3496

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *